Nørre Farimagsgade

Indspændte altaner med smedejernsrækværk, Nørre Farimagsgade 58, København.

En altan er en fantastisk udvidelse af en lejlighed – Pludselig er der mere leverum og ikke mindst mulighed for frisk luft i private rammer. Vi er altid glade for opgaver, der involverer altaner, fordi vi ved hvor stor glæde beboere får af dem.

Hvad gik opgaven ud på?

Nørre Farimagsgade 58, i centrum af København, var interesserede i at få skønne altaner i et klassisk udseende med smedejernsrækværk tilføjet til deres lejligheder. Det var en opgave, der fra starten krævede en god dialog med kunden for at kunne rådgive ift. de bedste materialer, den bedste udformning og meget mere. Når der skal laves altaner på gamle bygninger, stilles både store krav til æstetik, holdbarhed og brugbarhed.

Valg af design og materialer

Vi valgte at fremstille værnet med smedejerns-ornamenter på balustre med henholdsvis 1 eller 2 ornamenter – vi er selv meget stolte af resultatet. Desuden er altanbundene lavet i en indspændt løsning. Stålet er varmforzinket og malet til C3 og C5 i murværket.

Resultatet

Kunden var meget glad for løsningen og beboerne på Nørre Farimagsgade 58 kan nu nyde det gode vejr, når mulighederne byder sig, på deres dejlige altaner.

DEL GERNE DETTE INDLÆG

Det færdige resultat efter levering og montering af stålkonstruktioner til den komplekse renoveringsopgave i eksist. bygninger. Valencia, Vesterbrogade 32, København V. 12168.

Valencia

Hos AC-Stål er vi specialister i stålkonstruktionsopgaver og renoveringsopgaver. Læs her om en sag, som

Læs mere »