Helgesensgade

Stålaltaner med fiberbetongulv og alu loft. Stålrækværk med lodret udfyldning og hårdttræs håndliste. Varmforzinket og malet. Helgesensgade 19-21. København Ø. 200326-25

Vi blev kontaktet af en af vores faste kunder om endnu en altan opgave – denne gang på Helgesensgade 19-21, København Ø. Opgaven skulle løses på samme måde som den tidligere udførte altansag på Blågårdsgade. Vi stod for produktionstegninger og statik, samt fremstilling og montering af rækværker og altaner.

Sagen:

Ejendommens ejer skulle bruge 14 nye altaner placeret på gårdsiden af ejendommen. Når der skal monteres nye altaner er der et stort forarbejde, der går i gang.

I denne sag har vi stået for beregning af statik og alle produktionstegninger, og i den proces er det altid detaljen, der tæller. Der var et ønske fra ejerens side om at altanerne skulle være moderne, men samtidig naturlige på den gamle bygning. Det har vi forsøgt at imødekomme – Det kommer bl.a. til udtryk i valget af design og materialer.

Vi har fremstillet altanerne i varmforzinket stål og malet i RAL 9005, med fiberbetonbunde, der kan holde i mange år uden vedligeholdelse, hvide aluminiums lofter og flotte Cumaru hårdttræshåndlister, som vi synes er ret elegante.

Desuden er altanerne monteret med skjulte, indspændte fastgørelser i murværk og bjælkelag, så altanerne er en så integreret og naturlig del af bygningen som muligt.

Sagens udfordringer

Den største udfordring i netop denne sag var det faktum, at altanerne skulle monteres inde i en gård.

Rent logistisk var det nødvendigt, at vi hejste altanerne ind over bygningen – Det er heldigvis en proces, vi har prøvet mange gange før og der var ingen problemer undervejs, men det er altid spændende om alt forløber som planlagt, når man har med de højder og vinkler at gøre.

Aflevering af sagen

Vi afleverede de ny monterede altaner i henhold til planen. Vi har været i tæt dialog med ejendommens ejer og hovedentreprenøren i hele processen og der var stor tilfredshed med altanerne ved afleveringen, både hos ejendommens ejer, beboerne og hos vores kunde.

Vi er altid glade og stolte, når et projekt føres godt til dørs, og beboerne bliver glade for deres nye altaner.

DEL GERNE DETTE INDLÆG

Det færdige resultat efter levering og montering af stålkonstruktioner til den komplekse renoveringsopgave i eksist. bygninger. Valencia, Vesterbrogade 32, København V. 12168.

Valencia

Hos AC-Stål er vi specialister i stålkonstruktionsopgaver og renoveringsopgaver. Læs her om en sag, som

Læs mere »