Hallandsgade og Norgesgade

Stålaltaner med hårdttræs gulv og alu loft, stålrækværk med lodret udfyldning og hårdttræs håndliste. Varmforzinket. Hallandsgade 16-20 og Norgesgade 13-17, gården, København S. 200111-13

Sagen var en altan opgave på Hallandsgade 16-20 og Norgesgade 13-17, København S. Opgaven skulle løses med forskellige typer altaner på gade- og gårdside, med forskellige ophængs metoder, tilpasset de eksisterende bygningsforhold. Vi stod for produktionstegninger, fremstilling og montering af rækværker og altaner.

Sagen:

Andelsboligforeningen havde via rådgiver og hovedentreprenør sat gang i projektet med montering af altaner på ejendommen. På gadesiden blev monteret 6 stuealtaner med trappe til haven, 24 altaner og 10 stk franske værn. I gården blev monteret 47 altaner og 5 stk spanske værn.

I denne sag har vi stået for alle produktionstegninger, og her er det detaljen der tæller, så det kan monteres problemfrit på den eksisterende bygning.

Vi har fremstillet altanerne i varmforzinket stål. På gadesiden blev monteret stålaltaner med fiberbetongulv og loft, så de fremstår som beton altaner. I gården blev monteret stålaltaner med cumaru hårdttræs gulv og hvide alu lofter. For begge typer har vi konstrueret stålrækværk med lodret udfyldning og cumaru hårdttræs håndliste.

Desuden er altanerne monteret med indspændte fastgørelser i murværk og bjælkelag, så altanerne er en så integreret og naturlig del af bygningen som muligt.

Sagens udfordringer

Den største udfordring i netop denne sag var fastgørelsen af de 2 øverste etagers altaner, som krævede mange individuelle løsninger pga de eksisterende forhold.

Aflevering af sagen

Vi afleverede de ny monterede altaner i henhold til planen. Vi har været i tæt dialog med hovedentreprenøren i hele processen og der var stor tilfredshed med altanerne ved afleveringen – både hos beboere og rådgivere samt hos vores kunde.

Vi er altid glade og stolte, når et projekt føres godt til dørs, og beboerne bliver glade for deres nye altaner.

DEL GERNE DETTE INDLÆG

Det færdige resultat efter levering og montering af stålkonstruktioner til den komplekse renoveringsopgave i eksist. bygninger. Valencia, Vesterbrogade 32, København V. 12168.

Valencia

Hos AC-Stål er vi specialister i stålkonstruktionsopgaver og renoveringsopgaver. Læs her om en sag, som

Læs mere »