Blågårdsgade

Stål altaner med fiberbetongulv og aluloft. Stålrækværk med lodret udfyldning og hårdttræs håndliste. Varmforzinket og malet. Blågårdsgade 2A, København N. 200002_01-20(9)

En af vores ekspertområder er fremstilling og montering af rækværker. Se her vores proces fra a-z og det flotte resultat af altaner til Blågårdsgade på Nørrebro. 

Hvad gik opgaven ud på?

Ejendommens ejere var interesserede i at give den smukke ældre bygning et løft med 8 skønne altaner til beboerne.

Forarbejdet til sådan et projekt er meget stort og krævende. Vi foretog nøje beregninger af statik og produktionstegninger for at imødekomme ejendommens ønske om moderne og naturlige altaner.

Som det fremgår i videoen er altanerne blevet moderne og naturlige, hvilket er afspejlet i det flotte design og valg af materialer.

Valg af design og materialer 

Altanerne har vi fremstillet i varmeforzinket stål og malet i RAL 7016, med fiberbetonbunde, der kan holde til hvad som helst, aluloft og yderst elegante Camaru hårdttræ håndlister.

Desuden valgte vi i monteringsprocessen at montere med skjulte, indspændte fastgørelser i murværk og bjælkelag, så altanerne er en så integreret del af bygningen som muligt.

Montering af gårdvendte altaner

Det kan være en meget krævende opgave, rent logistisk at montere gårdvendte altaner, men da vi har indgående erfaring med hejsning af altaner, gik det godt og uden problemer

Resultatet

Altanerne blev monteret til tiden og ejendommens ejere var meget tilfredse med resultatet. Vi var meget glade for den gode og tætte dialog igennem hele processen.

Vi er altid glade og stolte, når et projekt føres godt til dørs og vi håber, at beboerne bliver glade for deres nye altaner.

DEL GERNE DETTE INDLÆG

Det færdige resultat efter levering og montering af stålkonstruktioner til den komplekse renoveringsopgave i eksist. bygninger. Valencia, Vesterbrogade 32, København V. 12168.

Valencia

Hos AC-Stål er vi specialister i stålkonstruktionsopgaver og renoveringsopgaver. Læs her om en sag, som

Læs mere »