Tagterrasse

AC-Stål A/S gør din tagterrasse komplet!

Hvad er en tagterrasse?

En tagterrasse er en udendørs terrasse, der er placeret på toppen af en ejendom.

Det kan fx være ovenpå taget af et hus med fladt tag, som en del af et enfamiliehus med hældning på taget eller på taget af en af storbyens mange lejlighedsejendomme.

Hvad er fordelen ved en tagterrasse?

En tagterrasse giver uanede muligheder. Det kan være, at du ønsker at forlænge dine sommeraftener på terrassen eller indtage morgenkaffen i det fri, alt imens du nyder solens stråler og udsigten over byen eller haven fra tagterrassen.

Med sin høje placering i terrænet skærmer tagterrassen dig også for alt for mange nysgerrige blikke, når du soler dig. Bor du i byen kan tagterrassen være din lille oase, der bringer en bid af naturen ind i dit storbyliv.

På tagterrassen kan du skabe dit helt eget personlige rum med smukke blomsterkrukker, planter og møbler, men der er heller intet til hinder for, at du kan give dig i kast med din egen tagterrasse-køkkenhave.

AC-Stål tilbyder

Vi tilbyder et bredt udsnit af rækværker og bærende stålkonstruktioner til tagterrasser i elegant design. Vi fremstiller forskellige typer rækværker i elegant design, hvoraf nogle er monteret med håndlister i hårdttræ.

eller udfyld formularen

Har du spørgsmål – Kontakt os i dag. Vi besvarer alle hverdage indenfor 24 timer

Erik Plejdrup
Direktør, salg og projekt
Tlf. +45 2689 2000
ep@acstaal.dk

Kundeudtalelser:

Martin van Dijk
Martin van Dijk
Læs mere
Dygtig smedevirksomhed med sans for detaljen.
Thomas
Thomas
Læs mere
”Jeg takker mange gang for jeres flotte arbejde og jeres måde at arbejde på. Det har været en hel fornøjelse.Tak og på gensyn.
Camilla
Camilla
Læs mere
Super god service og hurtig ekspedition. Skønt.Rigtig god dag og god sommer
Bjarne
Bjarne
Læs mere
Tak for indsatsen.En fornøjelse at arbejde sammen med jer.
Tidligere
Næste

Nyttig viden, når du har besluttet dig for at bygge en tagterrasse

At bygge en tagterrasse kræver altid byggetilladelse fra kommunen. På kommunens hjemmeside kan du finde mere information om de retningslinjer, der gælder for etablering af tagterrasser, herunder standardstørrelser og anbefalinger for udformning og placering.

Det er vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i lokalplaner, servitutter og fredninger, men ofte skal naboer også høres, inden ønsket om at etablere en tagterrasse på et givet sted kan blive til virkelighed.

Vi hjælper dig med at gøre dine tagterrassedrømme til virkelighed

Sammen med din håndværker eller hovedentreprenør hjælper vi med at realisere din tagterrassedrøm, idet vi har specialiseret os i at levere de bærende stålkonstruktioner til tagterrassen og rækværkerne, der omkranser tagterrassen.

CE-mærkning

Vi er certificeret efter DS/EN 1090-1 til EXC1, EXC2 og EXC3.
AC-Stål har siden 2013 været certificeret efter DS/EN 1090-1 til EXC3 for at CE-mærke stålkomponenter til byggeriet.

Overfladebehandling

Overfladebehandling af produkter – helt efter jeres ønsker – Vi sørger for overfladebehandling af de fremstillede produkter i stål, rustfri stål og aluminium – helt efter jeres ønsker og krav til overflade og holdbarhed.

Korrosionskategorier

Vi sikrer, at overfladebehandlingen altid udføres i henhold til de ønskede krav til korrosionskategorier (også kaldet korrosionsklasser eller korrosivitetsklasser) og levetider af de fremstillede produkter.

Historien om AC-Stål

Vi har en smede-/stålkonstruktionsafdeling og en rustfri-/industriafdeling . AC-Stål er kendt for at levere den rigtige kvalitet til den aftalte tid. Vi går i tæt dialog med kunden, som med os som leverandør, får en seriøs sparringspartner.

AC-Stål blev stiftet i 1960. Anden generation viderefører i dag virksomheden med et stærkt team af medarbejdere, der tilsammen besidder både kompetencer og erfaringer, der gør at virksomheden fortsat er i udvikling – og gør brug af moderne styringsværktøjer og produktionsanlæg.