Overfladebehandling

Helt efter jeres ønsker

Overfladebehandling af produkter

Vi sørger for overfladebehandling af de fremstillede produkter i stål, rustfri stål og aluminium – helt efter jeres ønsker og krav til overflade og holdbarhed.

AC-Stål er certificeret efter DS/EN 1090-1 EXC1, EXC2 og EXC3.

Overfladebehandlinger

  • Varmforzinkning/galvanisering i ht DS/EN ISO 1461
  • Vådmaling i ht DS/EN ISO 12944
  • Pulverlakering
  • Brandmaling
  • Rustfrit stål kan slibes, poleres, bejses eller glasblæses
  • Aluminium kan elokseres eller pulverlakeres

Varmforzinkning til minimal vedligeholdelse

Varmforzinkning er den mest virksomme form for korrosionsbeskyttelse – og så kræver det et absolut minimum af vedligeholdelse.

Arbejdet med korrosionsbeskyttelse er altid et spørgsmål om tillid

Arbejdet med korrosionsbeskyttelse kræver omhu, tid og øvelse. Desværre er det kun tiden, der kan vise, om arbejdet er udført korrekt. Hos AC-Stål kan du være sikker på, at vi har prøvet det mange gange før, gør os umage og at vi for længst har overstået de værste børnesygdomme.

Hvilke former for stål egner sig til varmforzinkning?

Varmforzinkning er et godt valg til beslag, stål til byggeri, facader, altaner, trapper m.v., da zink giver en meget modstandsdygtig belægning. Dertil kommer, at stålkonstruktioner er blevet en af byggestenene i moderne byggerier, hvor krav til kvalitet og levetid er altafgørende.

eller udfyld formularen

Har du spørgsmål – Kontakt os i dag. Vi besvarer alle hverdage indenfor 24 timer

Erik Plejdrup
Direktør, salg og projekt
Tlf. +45 2689 2000
ep@acstaal.dk

Kundeudtalelser:

Martin van Dijk
Martin van Dijk
Læs mere
Dygtig smedevirksomhed med sans for detaljen.
Thomas
Thomas
Læs mere
”Jeg takker mange gang for jeres flotte arbejde og jeres måde at arbejde på. Det har været en hel fornøjelse.Tak og på gensyn.
Camilla
Camilla
Læs mere
Super god service og hurtig ekspedition. Skønt.Rigtig god dag og god sommer
Bjarne
Bjarne
Læs mere
Tak for indsatsen.En fornøjelse at arbejde sammen med jer.
Tidligere
Næste

Hvordan foregår processen med varmforzinkning?

Varrmforzinkning er en proces, der foregår ved, at man renser emnet, der skal forzinkes, for fedt, olie, glødeskaller, rust og andre urenheder. Ved varmforzinkning eller varmgalvanisering som det også kaldes, nedsænker man emnet i et kar med 450º C flydende zink. I karret opstår en stærk, kemisk binding mellem stålet og zinken. Denne sikrer holdbarheden og skaber en katodisk beskyttelse af de områder, som ikke er dækket af zink – til forskel fra maling, som kun ligger sig på stålets overflade. Varmforzinkning er en form for galvanisering, der skaber en slidstærk og modstandsdygtig overflade med en utrolig lang levetid, og som ovenikøbet er stort set vedligeholdelsesfri.

Den hårdføre galvanisering tåler både transport og håndtering, fordi zink er et robust materiale. Når emnet er blevet varmforzinket, foretages kvalitetskontroller, der sikrer kunden et optimalt resultat og en lang levetid. AC-Ståls varmforzinkning og zinklagstykkelse lever op til kvalitetskravene i DS/EN ISO 1461.

Historien om AC-Stål

Vi har en smede-/stålkonstruktionsafdeling og en rustfri-/industriafdeling . AC-Stål er kendt for at levere den rigtige kvalitet til den aftalte tid. Vi går i tæt dialog med kunden, som med os som leverandør, får en seriøs sparringspartner.

AC-Stål blev stiftet i 1960. Anden generation viderefører i dag virksomheden med et stærkt team af medarbejdere, der tilsammen besidder både kompetencer og erfaringer, der gør at virksomheden fortsat er i udvikling – og gør brug af moderne styringsværktøjer og produktionsanlæg.