Altanrækværker

Vores rækværker

Sådan laver vi altanrækværker hos AC-Stål

Et altanrækværk fra AC-Stål består af en håndliste, der sidder på den øverste del af altanens rækværk og af lodrette og vandrette udfyldninger. Vi laver rækværker med både vandrette og lodrette fyldninger – massivt, af hulplade eller i glas. Vores håndlister udføres i både stål og rustfrit stål. AC-Stål er certificeret efter DS/EN 1090-1 EXC1, EXC2 og EXC3.

Vi fremstiller alle typer franske værn i stål og med alle former for håndlister.  Overfladebehandling i form af varmforzinkning og evt. maling. 

Materialer, der indgår i vores værn og rækværk

  • S235 – S355
  • Rustfrit stål

Galleri

Se vores galleri med Altanrækværker her

eller udfyld formularen

Har du spørgsmål – Kontakt os i dag. Vi besvarer alle hverdage indenfor 24 timer

Erik Plejdrup
Direktør, salg og projekt
Tlf. +45 2689 2000
ep@acstaal.dk

Kundeudtalelser:

Martin van Dijk
Martin van Dijk
Læs mere
Dygtig smedevirksomhed med sans for detaljen.
Thomas
Thomas
Læs mere
”Jeg takker mange gang for jeres flotte arbejde og jeres måde at arbejde på. Det har været en hel fornøjelse.Tak og på gensyn.
Camilla
Camilla
Læs mere
Super god service og hurtig ekspedition. Skønt.Rigtig god dag og god sommer
Bjarne
Bjarne
Læs mere
Tak for indsatsen.En fornøjelse at arbejde sammen med jer.
Tidligere
Næste

CE-mærkning

Vi er certificeret efter DS/EN 1090-1 til EXC1, EXC2 og EXC3.
AC-Stål har siden 2013 været certificeret efter DS/EN 1090-1 til EXC3 for at CE-mærke stålkomponenter til byggeriet.

Overfladebehandling

Overfladebehandling af produkter – helt efter jeres ønsker – Vi sørger for overfladebehandling af de fremstillede produkter i stål, rustfri stål og aluminium – helt efter jeres ønsker og krav til overflade og holdbarhed.

Korrosionskategorier

Vi sikrer, at overfladebehandlingen altid udføres i henhold til de ønskede krav til korrosionskategorier (også kaldet korrosionsklasser eller korrosivitetsklasser) og levetider af de fremstillede produkter.

Historien om AC-Stål

Vi har en smede-/stålkonstruktionsafdeling og en rustfri-/industriafdeling . AC-Stål er kendt for at levere den rigtige kvalitet til den aftalte tid. Vi går i tæt dialog med kunden, som med os som leverandør, får en seriøs sparringspartner.

AC-Stål blev stiftet i 1960. Anden generation viderefører i dag virksomheden med et stærkt team af medarbejdere, der tilsammen besidder både kompetencer og erfaringer, der gør at virksomheden fortsat er i udvikling – og gør brug af moderne styringsværktøjer og produktionsanlæg.