Fransk altan

Få mere lys og luft ind i boligen

Hvad er en fransk altan?

En fransk altan er et udvendigt stålværn, der monteres for en indadgående dør direkte på facaden. Konstruktionen går også under navnet et fransk værn. 

Hvad er fordelen ved en fransk altan?

En fransk altan giver dig ikke direkte mulighed for at indtage morgenkaffen ude i det fri, da det ikke er en altan, du kan træde ud på. Men du kan sidde inde i boligen og nyde kaffen, solen, luften og lyset, der strømmer ind. Eller du kan læne dig ud og mærke livet og luften i ansigtet.

Måske er du slet ikke klar over, at en fransk altan er en langt billigere og enklere byggeløsning med mange af de samme fordele, som en rigtig altan giver? En fransk altan er derfor et fint alternativ til en rigtig altan.

For boligforeninger, der allerede har monteret altaner på eksisterende etagebyggeri, kan opsætning af franske værn være en praktisk løsning for boligerne i stueplan, hvor der ikke er mulighed for at opsætte altaner.

Galleri

Se vores galleri med franske altaner her

eller udfyld formularen

Har du spørgsmål – Kontakt os i dag. Vi besvarer alle hverdage indenfor 24 timer

Erik Plejdrup
Direktør, salg og projekt
Tlf. +45 2689 2000
ep@acstaal.dk

Kundeudtalelser:

Martin van Dijk
Martin van Dijk
Læs mere
Dygtig smedevirksomhed med sans for detaljen.
Thomas
Thomas
Læs mere
”Jeg takker mange gang for jeres flotte arbejde og jeres måde at arbejde på. Det har været en hel fornøjelse.Tak og på gensyn.
Camilla
Camilla
Læs mere
Super god service og hurtig ekspedition. Skønt.Rigtig god dag og god sommer
Bjarne
Bjarne
Læs mere
Tak for indsatsen.En fornøjelse at arbejde sammen med jer.
Tidligere
Næste

Nyttig viden, når du har besluttet dig for at bygge en fransk altan

Altanbyggeri kræver altid byggetilladelse fra kommunen. Det gælder også for franske altaner/franske værn. Til gengæld volder franske altaner sjældent problemer, når du søger om byggetilladelse hos kommunen i modsætning til almindelige altaner.

Derfor er det vigtigt, at du sætter dig ind i reglerne på området og kontakter kommunen, inden du beslutter dig for at montere en fransk altan/fransk værn.

Hvad hjælper vi med, når du skal bygge en fransk altan?

Sammen med din håndværker eller hovedentreprenør hjælper vi med at finde frem til lige netop den franske altan/franske værn, der passer til jeres behov.

CE-mærkning

Vi er certificeret efter DS/EN 1090-1 til EXC1, EXC2 og EXC3.
AC-Stål har siden 2013 været certificeret efter DS/EN 1090-1 til EXC3 for at CE-mærke stålkomponenter til byggeriet.

Overfladebehandling

Overfladebehandling af produkter – helt efter jeres ønsker – Vi sørger for overfladebehandling af de fremstillede produkter i stål, rustfri stål og aluminium – helt efter jeres ønsker og krav til overflade og holdbarhed.

Korrosionskategorier

Vi sikrer, at overfladebehandlingen altid udføres i henhold til de ønskede krav til korrosionskategorier (også kaldet korrosionsklasser eller korrosivitetsklasser) og levetider af de fremstillede produkter.

Historien om AC-Stål

Vi har en smede-/stålkonstruktionsafdeling og en rustfri-/industriafdeling . AC-Stål er kendt for at levere den rigtige kvalitet til den aftalte tid. Vi går i tæt dialog med kunden, som med os som leverandør, får en seriøs sparringspartner.

AC-Stål blev stiftet i 1960. Anden generation viderefører i dag virksomheden med et stærkt team af medarbejdere, der tilsammen besidder både kompetencer og erfaringer, der gør at virksomheden fortsat er i udvikling – og gør brug af moderne styringsværktøjer og produktionsanlæg.