Gammel Kongevej 49

Stålaltaner med hårdttræs gulv og aluminum loft. Stålrækværk med lodret udfyldning. Varmforzinket og malet. Gl. Kongevej 49. Frederiksberg. 200468-7

Sagen

Ejendommen skulle have udskiftet vinduer og renoveret facader, samtidig ønskede man at få monteret 4 altaner, 4 spanske altaner og 6 franske altaner, på gårdsiden af ejendommen, når der skal monteres nye altaner er der et stort forarbejde, der går i gang.

I denne sag har vi udført produktionstegninger på baggrund af rådgiveres projekt, og opmålinger på stedet,
ejerne ønskede at altanerne skulle være moderne og malerbehandlet.

Vi har fremstillet altanerne og spanske og franske altaner i varmforzinket stål og malet i RAL 7024, med Cumaru hårdttræsgulve og hvide aluminiums lofte, et design som vi synes er ret elegant.

Altanerne og de spanske altaner er monteret med skjulte, indspændte fastgørelser i murværk og bjælkelag, så altanerne er en integreret og naturlig del af bygningen.

Sagens udfordringer

Da det er en meget snæver gård, har vi valgt at udføre opgaven med sammenboltede rammer, da det ikke var muligt at hejse ind over bygningen, samtidig med at der var opstillet stillads.

Aflevering af sagen

Vi afleverede de ny monterede altaner i henhold til planen. Vi har været i tæt dialog med ejendommens rådgiver og hovedentreprenøren i hele processen og der var stor tilfredshed med altanerne ved afleveringen. 

Vi er altid glade og stolte, når et projekt føres godt til dørs, og beboerne bliver glade for deres nye altaner.

DEL GERNE DETTE INDLÆG

Det færdige resultat efter levering og montering af stålkonstruktioner til den komplekse renoveringsopgave i eksist. bygninger. Valencia, Vesterbrogade 32, København V. 12168.

Valencia

Hos AC-Stål er vi specialister i stålkonstruktionsopgaver og renoveringsopgaver. Læs her om en sag, som

Læs mere »