Rækværker

Certificeret leverandør

Rækværk og værn

Vi leverer og tager os af montering af rækværk og værn til fx altaner, kældernedgange, griff, franske værn / franske altaner, spanske værn, ud- og indvendige trapper, tagterrasser og sikkerheds-rækværker. Vores rækværker udføres med vandrette eller lodrette udfyldninger – massivt, af hulplade eller i glas. Vores håndlister udføres i stål og rustfrit stål. Alle vores rækværker og værn udføres af certificerede svejsere.

Rustfrie Rækværker

Vores rustfrie rækværker bliver fremstillet i vores rustfri-afdeling, hvor vi udarbejder vores rustfrie produkter, samt tyndpladebearbejdning og andre produkter særligt til industrien.

AC-Stål er certificeret efter DS/EN 1090-1 EXC1, EXC2 og EXC3.

Vi bearbejder følgende materialer

  • S235 – S355
  • Rustfrit stål

Galleri

Se vores galleri med rækværker her

eller udfyld formularen

Har du spørgsmål – Kontakt os i dag. Vi besvarer alle hverdage indenfor 24 timer

Erik Plejdrup
Direktør, salg og projekt
Tlf. +45 2689 2000
ep@acstaal.dk

Kundeudtalelser:

Martin van Dijk
Martin van Dijk
Læs mere
Dygtig smedevirksomhed med sans for detaljen.
Thomas
Thomas
Læs mere
”Jeg takker mange gang for jeres flotte arbejde og jeres måde at arbejde på. Det har været en hel fornøjelse.Tak og på gensyn.
Camilla
Camilla
Læs mere
Super god service og hurtig ekspedition. Skønt.Rigtig god dag og god sommer
Bjarne
Bjarne
Læs mere
Tak for indsatsen.En fornøjelse at arbejde sammen med jer.
Tidligere
Næste

CE-mærkning

Vi er certificeret efter DS/EN 1090-1 til EXC1, EXC2 og EXC3.
AC-Stål har siden 2013 været certificeret efter DS/EN 1090-1 til EXC3 for at CE-mærke stålkomponenter til byggeriet.

Overfladebehandling

Overfladebehandling af produkter – helt efter jeres ønsker – Vi sørger for overfladebehandling af de fremstillede produkter i stål, rustfri stål og aluminium – helt efter jeres ønsker og krav til overflade og holdbarhed.

Korrosionskategorier

Vi sikrer, at overfladebehandlingen altid udføres i henhold til de ønskede krav til korrosionskategorier (også kaldet korrosionsklasser eller korrosivitetsklasser) og levetider af de fremstillede produkter.

Historien om AC-Stål

Vi har en smede-/stålkonstruktionsafdeling og en rustfri-/industriafdeling . AC-Stål er kendt for at levere den rigtige kvalitet til den aftalte tid. Vi går i tæt dialog med kunden, som med os som leverandør, får en seriøs sparringspartner.

AC-Stål blev stiftet i 1960. Anden generation viderefører i dag virksomheden med et stærkt team af medarbejdere, der tilsammen besidder både kompetencer og erfaringer, der gør at virksomheden fortsat er i udvikling – og gør brug af moderne styringsværktøjer og produktionsanlæg.