Vi søger en løsningsorienteret tilbudsberegner

Vi søger en løsningsorienteret og kunderettet tilbudsberegner

med ansvar for tilbud og salg.

Vi er et mindre ordreproducerende stålkonstruktions- og smedefirma i Roskilde med 10 ansatte. Firmaet er nytænkende med stærke kompetencer inden for byggeri og industri.

Vi søger en ny kollega med ansvar for tilbud og salg til at indgå i vores team med de andre projektledere og vores øvrige dygtige kolleger. Alle er med til at sikre, at opgaverne bliver til ordrer, og at projekterne kommer godt i mål, lige fra tilbudsberegning til projektafklaring og gennemførelse.

Fra vores adresse i Roskilde tilbyder vi et spændende og udfordrende job, hvor du har stor indflydelse på dagligdagen og afviklingen af opgaverne, som foregår med underleverandører og egen produktion i ind- og udland.

Vi er 10 medarbejdere, som arbejder tæt sammen som et team og ved, at nøglen til vedvarende succes i høj grad afhænger af vores indstilling til at tilegne os ny viden og udvikle nye kompetencer.

Den ideelle kandidat:

Vi ønsker stillingen besat snarest muligt, så indkomne ansøgninger vil blive behandlet løbende.

Ring: +45 46383003

eller udfyld formularen

Har du spørgsmål – Kontakt os i dag. Vi besvarer alle hverdage indenfor 24 timer.

Erik Plejdrup
Direktør, salg og projekt
Tlf. +45 2689 2000
ep@acstaal.dk

 

Kundeudtalelser:

Martin van Dijk
Martin van Dijk
Læs mere
Dygtig smedevirksomhed med sans for detaljen.
Thomas
Thomas
Læs mere
”Jeg takker mange gang for jeres flotte arbejde og jeres måde at arbejde på. Det har været en hel fornøjelse. Tak og på gensyn.
Camilla
Camilla
Læs mere
Super god service og hurtig ekspedition. Skønt. Rigtig god dag og god sommer
Bjarne
Bjarne
Læs mere
Tak for indsatsen. En fornøjelse at arbejde sammen med jer.
Tidligere
Næste
Vi tilbyder:
Ansøgningsprocessen:

Hvis du har uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores samarbejdspartner Tine Cranil, mobil 2072-8822. Hvis vi har vakt din interesse, så send din ansøgning og CV til tine@hr-bureauet.dk.

Om AC-Stål A/S:

AC-Stål A/S er en mindre ejerledet ordreproducerende stål- og smedevirksomhed, som blev stiftet i 1960, Firmaet er dog stadig nytænkende, og på forkant inden for sit felt, hvor der ikke er langt fra beslutning til handling. Virksomheden har kompetencer inden for byggeri og industri, hvor vi servicerer vores erhvervs- og offentlige kunder, primært med udførelse af fagentrepriser. Vi er kendt som en værdiskabende partner, der sætter høj kvalitet og tæt samarbejde i fokus.

Vores kompetenceområde er inden for smedearbejde, stålkonstruktioner og rustfri opgaver til industri og byggeri. Vi er certificeret efter DS/EN 1090-1 op til EXC3 til stålkonstruktioner i stål og rustfri stål.