AC-Stål søger
projektleder

Projektleder til stålkonstruktions- og smedefirma

Vi søger en projektleder, der kan indgå i vores projektlederteam, der i samarbejde med vores øvrige, dygtige kolleger er med til at sikre, at projekterne kommer godt i mål, lige fra tilbudsberegning til design til projektets gennemførelse.

Fra vores adresse i Roskilde tilbyder vi et spændende og udfordrende job, hvor du har stor indflydelse på dagligdagen og afviklingen af opgaverne, som foregår med egen produktion og underleverandører i ind- og udland.

Vi er 10 medarbejdere, som arbejder tæt sammen som et team og ved, at nøglen til vedvarende succes i høj grad afhænger af vores indstilling til at tilegne os ny viden, udvikle nye kompetencer og ændre vaner.

Den ideelle kandidat:

Har du gå-på-mod, viljen og den rette indstilling til at udvikle dine kompetencer? Så er vi ikke bange for at satse på den helt rigtige personlighed fremfor mange års erfaring. 

Vi tilbyder:
Ansøgningsprocessen:

Hvis du har uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores samarbejdspartner Tine Cranil, mobil 20728822.

Hvis vi har vakt din interesse, så send din ansøgning og CV til tine@hr-bureauet.dk. 

Ring: +45 46383003

eller udfyld formularen

Har du spørgsmål – Kontakt os i dag. Vi besvarer alle hverdage indenfor 24 timer.

Erik Plejdrup
Direktør, salg og projekt
Tlf. +45 2689 2000
ep@acstaal.dk

 

Kundeudtalelser:

Martin van Dijk
Martin van Dijk
Læs mere
Dygtig smedevirksomhed med sans for detaljen.
Thomas
Thomas
Læs mere
”Jeg takker mange gang for jeres flotte arbejde og jeres måde at arbejde på. Det har været en hel fornøjelse. Tak og på gensyn.
Camilla
Camilla
Læs mere
Super god service og hurtig ekspedition. Skønt. Rigtig god dag og god sommer
Bjarne
Bjarne
Læs mere
Tak for indsatsen. En fornøjelse at arbejde sammen med jer.
Tidligere
Næste

Om AC-Stål A/S:

AC-Stål A/S er en mindre ejerledet ordreproducerende stål- og smedevirksomhed, som blev stiftet i 1960. Firmaet er dog stadig nytænkende, og på forkant inden for sit felt, hvor der ikke er langt fra beslutning til handling. Virksomheden har kompetencer inden for byggeri og industri, hvor vi servicerer vores erhvervs- og offentlige kunder, primært med udførelse af fagentrepriser. Vi er kendt som en værdiskabende partner, der sætter høj kvalitet og tæt samarbejde i fokus.

Vores kompetenceområde er inden for smedearbejde, stålkonstruktioner og rustfri opgaver til industri og byggeri. Vi er certificeret efter DS/EN 1090-1 op til EXC3 til stålkonstruktioner i stål og rustfri stål.